fbpx

Dutchman media, creatieve en strategische online video makers.

Wil jij meer uit jouw online marketing halen, content creëren waardoor je fans krijgt?

Wil jij een echte online uitstraling van jouw bedrijf waar je trots op bent en je doelgroep mee bereikt?

Wil je dat jouw content ook echt resultaat oplevert?

Dan zijn wij de partij voor jou om mee samen te werken!

Online video strategy

Our strategic approach is where we make the real difference. Video is no longer a nice to have, but a NEED to have for marketers and companies. We know how to best reach your audience through video on Youtube, Facebook, Linkedin, Instagram and other platforms.

✅ Video campagnes
✅ Social media advertising
✅ Content creatie
✅ Youtube Strategie
✅ Youtube SEO
✅ Youtube advertising
✅ Strategie en advies

Samenwerking Allianz

Recentelijk werd ik gevraagd om mee te werken voor een campagne van Allianz. Judith Noordzij bezoekt en ondervraagt verschillende ondernemers over hoe zij ondernemen, wat de uitdagingen zijn en wat je doet om te zorgen dat je het maximale uit jezelf haalt. Allianz Group is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening. Met ruim 85 miljoen klanten in meer dan 70 landen en meer dan 140.000 medewerkers.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Bedrijfsvideo

In een goede bedrijfsvideo presenteer je je bedrijf, jouw producten/diensten en de mensen die daarbij horen. Door een goede algemene indruk te geven van je bedrijf creëer je vertrouwen bij je bezoekers en potentiele klanten.

Promotievideo

Een promotie video gebruik je om een specifieke dienst of product onder de aandacht te brengen. Anders dan de bedrijfsvideo kan je hier veel meer out-of-the-box gaan om je  potentiele klanten te bereiken. 

Video SEO

Wat 95% van de bedrijven onderschat is hoe je je vindbaarheid kan vergroten door video op een goede manier in te zetten en op de juiste manier gebruik te maken van bestaande traffic. In 2018 was 74% van alle online traffic video.

Branding

Video is boven foto en tekst verreweg de beste manier om jouw boodschap over te brengen. Door strategisch content te maken kan je een bepaald beeld van jouw bedrijf creëren bij jouw doelgroep. Een goede contentstrategie is een must.

Verhoog je conversie! Verhoog je omzet!

Wist je dat je met een goede video op een landingspagina je conversie enorm kan vergroten? Wij hebben conversie stijgingen van 20-80% gerealiseerd voor onze klanten.  

– Landingspagina’s met video’s hebben volgens een onderzoek van Bol.com een hoger conversie met gemiddeld 30% met uitschieters naar 80%.

Wat zou dat betekenen voor uw omzet? 

Ga aan de slag met content marketing!

Contentmarketing is de beste manier om traffic te genereren naar je website of webshop. Het trekken en binden van de bezoeker door middel van relevante content creëert een blijvende band. Een band waarbij de bezoeker terugkeert. Zo veranderlijk als de mens is, zo veranderlijk is de marketing. Een bezoeker blijft altijd op zoek naar de beste informatie. Tot voor kort was bloggen nog de beste manier om traffic te genereren, maar inmiddels beantwoordt video-marketing de behoefte van de consument het beste.

Start met Youtube

Youtube is op dit moment op Google na de grootste zoekmachine. Het is natuurlijk een heel ander soort zoekmachine dan Google omdat Youtube alleen met video werkt. De afgelopen 20 jaar is iedereen ontzettend druk geweest met het optimaliseren van hun webpagina’s door middel van SEO om zo hoger op in google te komen. SEO doen aan je website is inmiddels iets wat iedereen doet en daarom is het ook erg lastig geworden om de competitie nog te verslaan op belangrijke keywords voor jouw business. 
Maar waar heel weinig bedrijven zich goed mee bezig houden is online video. Door de enorme opkomst van platformen zoals Youtube, Facebook, Instagram & LinkedIn heeft online video een ontzettende vlucht genomen. De meeste bedrijven hebben zich hier nog niet of nauwelijks op aangepast.

Dat komt doordat:

-Het maken van goede video’s behoorlijke expertise vraagt

-Het relatief veel tijd kost om een video te maken. 

-Het gezien wordt als een “extra” naast de normale marketing werkzaamheden.

En dit is waar een hoop bedrijven enorme groeimogelijkheden laten liggen. Het integreren van video in je marketingstrategie en het succesvol worden in het maken van goede video’s gaat zeker niet over 1 nacht ijs. Maar op het moment dat je hier als bedrijf aan durft te committeren kunnen de resultaten ongelofelijk positief uitvallen. 

Zo blijkt uit onderzoek dat: 

– Bijna 50% van de internetgebruikers zoekt naar video’s van het product of de dienst voordat ze over gaan tot beslissing. 

Daarnaast weten we allemaal dat het in het aankoop proces erg belangrijk is om te zorgen dat de potentiële klant jouw de opdracht of verkoop gunt en jou als persoon en bedrijf vertrouwt. Daarom is het belangrijk om goede informatie te kunnen verschaffen op een prettige en authentieke manier zodat de potentiële klant bij jou het beste gevoel heeft. Door hiervoor op een slimme manier online video in te zetten kan je conversie enorm stijgen. 

Wij krijgen van onze klanten een gemiddelde waardering van 5 sterren.

Daar zijn wij natuurlijk super trots op. 

⭐⭐⭐⭐⭐

Over mij

Al meer dan 10 jaar houd ik mij bezig met online video. Enerzijds vanuit mijn passie voor het vertellen en het delen van verhalen maar ook vanuit professioneel gebied. Het begon toen ik het online leerplatform voor het voortgezetonderwijs startte, Superleraar.nl. Een website voor scholieren om uitleg te krijgen van leraren doormiddel van filmpjes.

Later ben ik gaan werken bij Newskool Media(uitgeverij van tijdschriften zoals Zeilen, Fiets, Delicious, Seasons & Elsevier). Hier begon ik als junior-sales en groeide door tot head of video nadat ik de directie wist te overtuigen om een video afdeling op te zetten. Hier heb ik mijn ideeën en strategieën kunnen toepassen en testen met als resultaat dat we de doelstelling voor het eerste jaar binnen drie maanden al hadden behaald. Al die ervaring neem ik mee in Dutchman Media om andere bedrijven en organisaties te helpen om resultaatgericht met video aan de slag te gaan!

Contact

Neem contact op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen! Gebruik het contact formulier of geef ons een belletje!

Brend Schuil

06 42 06 91 20
brend@dutchmanmedia.nl

en_GBEnglish
nl_NLDutch en_GBEnglish