loader image
^

JAJO Bedrijfs Film

JAJO (voormalig Janssen de Jong)

Na de herontwikkeling van de brandidentity van het bedrijf hebben wij de bedrijfsvideo geproduceerd om een verhaal en uitstraling te creëren die pas bij de nieuwe strategie. 

Closing The Circle Together. 

JAJO Positioneerd zichzelf als voorloper op het gebied van duurzame bouw. Onder de JAJO groep vallen tal van bedrijven elk met hun eigen specialsme. Met het diverse portfolio van bedrijven willen ze de volledige bouwketen op een duurzame manier kunnen bedienen. Van hergebruik van (sloop)materialen tot het 3D printen van een volledige nieuwe woning, bij JAJO weten ze wat bouwen is. 

Samenwerking met JAJO

We werken de afgelopen jaren nauw samen met JAJO wat voorvloeit uit onze samenwerking in de zeilsport waar JAJO een actieve sponsor is van talentontwikkeling in het Nederlandse zeilen. Voor deze projecten verzorgden wij de contentproductie. Waaronder producties voor de Youth America’s Cup en The Ocean Race. 

Bedrijfsfilm

Voor de nieuwe bedrijfsfilm gingen we drie dagen langs verschillende locaties van JAJO om de essentie van hun werk vast te leggen. Onze conclusie: Een prachtig bedrijf met blije werknemers. Elke locatie waar we kwamen filmen was de gastvrijheid te voelen. We maakten deze productie dan ook met erg veel plezier.