loader image
^

Bombarda Investor Film

Dat Nederland wereldwijd veel handel drijft is geen geheim, maar wist je ook dat Nederland de op twee na grootste rum exporteur ter wereld is? Via E&A Scheer waar wij de bedrijfsfilm voor maakten werden wij gekoppeld aan het snelgroeiende Amerikaanse Rum merk Bombarda voor opnames in Nederland. Na een paar dagen samen te hebben gewerkt werd Dutchman Media gevraagd om zich te buigen over alle content productie voor Bombarda.

James Papagno, oprichter van Bombarda is geïnspireerd geraakt door de zeehelden van de 16e, 17e en 18e eeuw en besloot een premium rum te creëren. Het briljante design van de fles is in de vorm van een kanon en komt eventueel met bijbehorende kar om de presentatie af te maken.

E&A SCHEER

Een stille kracht op de achtergrond is E&A Scheer die al sinds 1712 operatief zijn. Toen der tijd importeerde zij al drank van over de hele wereld. Met grote houten zeeschepen bevoeren ze alle windstreken om de beste drank naar Nederland te halen. Meer dan 300 jaar later zijn zij nog steeds de grootste white label producent ter wereld. Een rum enthousiast kan bij Scheer uit meer dan 600 verschillende rums kiezen om een blend te maken. Zo besloot Bombarda ook hun unieke premium blends te creëren bij het Nederlandse bedrijf. Wij bezochten samen met James de locaties van E&A Scheer om te laten zien waar de blends van Bombarda vandaan komen.

HERMAN JANSSEN

Nog een bedrijf wat bonkt van de verhalen en historie. Herman Jansen is een familiebedrijf uit Schiedam dat al sinds 1777 gedistilleerde dranken produceert. De jeneverbranderij van toen is uitgegroeid tot een bedrijf van wereldformaat. Het huidige Herman Jansen is wereldwijd actief en biedt een gevarieerd, eigentijds assortiment aan gedistilleerde dranken. Herman Janssen verzorgt het bottelen en etiketteren en zodoende hebben wij ook dat proces vastgelegd.