loader image
^

Producer/operationele manager gezocht

Op dit moment ben ik op zoek naar een producer/manager die mij kan ondersteunen met mijn bedrijven. Als manager/producer wordt je verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van Dutchman Media en MKB Filmfabriek. Deze bedrijven groeien hard en daarvoor heb ik iemand nodig die goed kan managen en er voor zorgt dat alles altijd tot in de puntjes is geregeld. Het is zowel een functie waarin je operationele management skills van pas komen maar waar we ook graag gebruik maken van je creativiteit. Een unieke combinatie dus. 

Vanuit Dutchman Media verzorgen we high-end videoproducties voor onze klanten in binnen- en buitenland. Zo draaiden we afgelopen jaar producties in the Caribbean, Verenigde Staten en verschillende Europese landen. Wij bedienen een breed scala aan opdrachtgevers van grote sport-events tot aan corporate films. Dutchman Media verzorgt high-end maatwerk producties waarin alles mogelijk en niks te gek is. 

MKB Filmfabriek is een nieuw bedrijf wat in zomer 2023 gelanceerd wordt. Hier maken we bedrijfs- & promotiefilms voor MKB bedrijven. We optimaliseren hier het productie proces tot in de puntjes om onze klanten het aller beste resultaat te kunnen bieden voor de beste prijs. MKB Filmfabriek is gefundeerd op duidelijke producten en processen. 

Om deze bedrijven goed neer te zetten en door te laten groeien ben ik op zoek naar iemand die mij voor de lange termijn kan ondersteunen. Ik ga mij zelf voornamelijk focussen op business-development, het opschalen van de bedrijven, verkoop en marketing van de producten en diensten.

Jij houd je bezig met het volledige productie proces van de opdrachten. Van creatieve ideeën bedenken tot mee gaan op draaidagen. Maar ook opdrachten inplannen, plannen voor draaidagen maken, de teams inplannen en zorgen dat de operatie altijd voorwaarts gaat. 

Je weet je verantwoordelijkheid te pakken en zelfstandig te werken. Wij werken met een team van ZZP’ers en iedereen heeft zijn eigen verantwoordelijkheden en verplichtingen. Je mag daarom voornamelijk vanuit huis werken, maar als je bepaalde periodes in het buitenland wilt werken dan is dat ook prima. Dat doen we namelijk zelf ook. Ook ben je welkom op onze prachtige werklocatie in Weesp aan het water!

Dit is een opdracht voor langere termijn waarin je op verschillende manieren met ons mee kan groeien. Wij willen de aankomende jaren flink groeien met deze bedrijven en merken en verwachten van jou ook een ondernemende en proactieve houding. Je bent enthousiast en hebt zin om met ons en onze klanten aan mooie projecten te werken. 

Secundaire voorwaarden zoals Laptop en auto zijn bespreekbaar. 

 

Taken producer/manager

Hieronder vind je een overview van een deel de taken: 

Dutchman Media 

-Dagelijkse operationele leiding

-Contact met klant om wensen in kaart te brengen en plannen te maken. Hierbij is een stuk creativiteit dus ook belangrijk. Je denkt mee met de klant. Bedenkt leuke ideeën en adviseert wat het beste is voor de klant.

-Planning en organisatie. Je identificeert samen met de klant en mij de wensen en verzameld alle belangrijke voorwaarden en gaat dan aan de slag om dit allemaal in te plannen. Jij bekijkt de mogelijke data met alle betrokkenen, zoekt eventuele filmlocaties, zorgt dat iedereen op de hoogte is en dat alles geregeld is.

-Draaiboeken/scripts maken. Je verzameld alle belangrijke zaken voor een draaidag in een draaiboek. Dit draaiboek sturen we naar de opdrachtgever en naar onze teamleden zodat iedereen precies weet wat er op de draaidag gaat gebeuren en verwacht wordt. 

-Productie op draaidagen. Je zal ook regelmatig op draaidagen aanwezig zijn om de productie te ondersteunen of zelfs te leiden. Jij zorgt dat deze dag alles goed is geregeld en zorgt dat het script nageleefd wordt. Soms lopen zaken even wat anders en dan los je dat met je creativiteit weer op. 

Je bent niet bang om de leiding te pakken. Daarnaast ondersteun je ook met interviews en teksten. 

-Post productie. Na de productie zorg je er voor dat alles binnen de deadlines afgemaakt wordt en hou je contact met de camera en edit mensen om te zorgen dat dit goed gebeurt. Je zorgt dat de cameramensen de juiste graphics van de klant hebben. Dat wij backups krijgen etc etc. 

-Administratie. Voor de projecten houdt jij ook de kosten bij en verstuur jij de facturen. 

-Eigen marketing. Ook zal je ondersteunen in eigen marketing projecten. Hierin kan je dus ook je creativiteit helemaal uiten.  

MKB Filmfabriek

Bij MKB Filmfabriek zijn de werkzaamheden vergelijkbaar met de werkzaamheden bij Dutchman Media maar hier zijn de processen van te voren duidelijk vast gelegd. Jij zorgt ervoor dat alle processen constant blijven lopen en managed hier een team van ZZP’ers die de operatie uitvoeren. 

Over jou

Je bent leergierig, gestructureerd en houdt van uitdaging. Je kan op niveau praten met marketeers en hebt een passie voor online, social en content productie.
Je bent gestructureerd, mist nooit een dead-line en neemt verandwoordelijkheid.
Je houdt van je vrijheid en mag je dagen zelf indelen maar zorgt wel dat het werk altijd gedaan is en dat je pro-actief meedenkt. 
Enige ervaring is wel gewenst, maar leergierigheid en drive zijn het allerbelangrijkste. 

Wil jij mede aan het roer staan van deze snel groeiende content productie bedrijven dan hoor ik graag van je. Stuur me even een mailtje met cv en motivatie op Brend@dutchmanmedia.nl

Brend Schuil

Oprichter Dutchman Media

Gerelateerde artikelen